Триглав Словенија 24-28.08.2020

Триглав Словенија 24-28.08.2020

Триглав-Словенија Јулиски алпи 24-28.08.2020 год.

Ова е акција која претставува ,,шлаг на торта,,за сите оние кои се искачуваат по разни врвови преку 2000 мнв.

Триглав претставува една од најатрактивните дестинации за високогорство. Но и ова е прилика . . .

Повеќе

Деловник

Деловник

Д.бр.02-26/2

Повеќе

59-то Годишно Собрание

59-то Годишно Собрание

Бр. 02-25/2

19.04.2018

 

 

           Врз основа на член 34 од статутот на Здружение на ПСК ,, Бистра ,, при МВР – Скопје претседателот на клубот свикува редовно 59-то Годишно собрание кое ќе се . . .

Повеќе

38-Планинарски поход 20.04.2018

38-Планинарски поход 20.04.2018

ПОКАНА                                           
ПОЧИТУВАНИ ПЛАНИНАРИ, ВЉУБЕНИЦИ ВО ПРИРОДАТА. 
Планинарски спортски клуб „БИСТРА“ при МВР- Скопје во деновите 20, . . .

Повеќе

Чланарина 10.01.2018

Чланарина 10.01.2018

ИЗВЕСТУВАЊЕ:

Чланарина за 2018 година е во тек и изнесува 400,00 денари на годишно ниво со вклучено осигурување на планина до 3000 мнв.

Повеќе

ИЗВЕСТУВАЊЕ

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Известување до членовите

ПСК,,Бистра,, своите состаноци ќе ги одржува на Електро-Машински факултет во просторија бр.112 секој вторник со почеток од . . .

Повеќе